NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT ANTALYA BURUN ESTETIğI

Not known Factual Statements About antalya burun estetiği

Not known Factual Statements About antalya burun estetiği

Blog Article

Rinoplasti olarak da bilinen burun estetiği operasyonu kolay bir işlem değildir. Yüze uyması ve estetik beklentilerini karşılayabilecek bir burun oluşturmak, heykel traşlık yapmak gibi denebilir, hatta insan doku ve organlarının yapısını değiştirmek bir sanat eserine vermek istediğiniz formlardan daha güç olabilmektedir.

Genellikle burun estetiği ameliyatı one ila 2 saat arasında sürer. Hastaneye yatırılmayı gerektirir ve ameliyathanede, lokal anestezi ve sedasyon veya genel anestezi altında gerçekleştirilir.

Burnun sağ ve sol boşluklarını ayırır. Septum bazı durumlarda doğuştan veya sonradan eğilir veya burkulur. Bu durumda nefes alamama, ses oluşumu sıkıntısı veya burun içinde sıvı birikmesi gibi problemlere neden olur.

Burun Asimetrisini Düzeltme: Doğal olarak asimetrik olan veya travma sonucu deforme olan burun, ameliyatla daha simetrik hale getirilebilir.

Tamponsuz uygulamalarda yapılan işlem bir çeşit zımbalamadır. Septal stapler ismi verilen aletler sayesinde yara yüzeyleri birbirlerine iplerle zımbalanmakta ve bunlarda aynı şekilde tampon görevi görmektedir.

. Daha öncesinde nefes alma probleminiz var ise ameliyat sonrası bunun düzelme ihtimali bilimsel olarak ortalama %65 civarıdır

Kış aylarında yapılan operasyonlardan sonra ise; atel çıktıktan sonraki erken dönemde soğUnited kingdom hava ve rüzgar etkisi ile henüz hassas durumda olan buraya tıklayın burunda hafif sızlamalar hissedebilirsiniz. Bu durum oldukça normaldir ve endişelenmeniz gereken herhangi bir duruma neden olmaz.

Açık burun ameliyatı ile kapalı burun ameliyatı arasındaki farklar burada için ilgili makalemizi okuyabilirsiniz.

Ameliyat Sonrası Şişlik ve Morarma: Şişlik ve morarma ameliyat sonrası normaldir. Doktorunuzun önerdiği buz uygulamaları ve baş yüksekte uyuma pozisyonu bu sorunların azalmasına propertyımcı olabilir.

Ameliyatsız burun estetiğinde en sık kullanılan yöntemler burun dolgusu ve burun ucu botoksudur. Bu uygulamalar ameliyat olmak istemeyen kişiler için avantaj olsa da kalıcı değildir. 

Burun ameliyatı sonrasında güneş ışınlarına maruz kalmak, operasyon sonuçlarını etkileyebilir ve chance taşıyabilir. Operasyon sonrası dönemde cilt hassaslaşabilir ve güneşin zararlı etkileriyle daha fazla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Burun daha fazlasını okuyun estetiğinizden bir hafta sonra stent ve atelin çıkarılacağı için hekiminize başvurmanız gereklidir.

Dahası bu durumdaki birçok kişi burundan iyi nefes alamadığını belirtse de, iyi nefes almanın nasıl bir his olduğuna ilişkin bilgisi yalnızca düşünceden ibarettir.

Burun ameliyatı sonrası dikkat edilecekler ile ilgili merak ettiğiniz soruların yanıtlarını bu yazımızda okuyabilirsiniz.

Report this page